Jalkahoidot

Jalkamme altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille ja jalkaterveydestä huolehtiminen onkin tärkeää. Hyväkuntoiset ja pehmeät jalat kaipaavat hoitoa ympäri vuoden. Valikoimastamme löydät perinteiset jalkahoidot, joissa keskitytään jalkojen mahdollisiin ongelmiin sekä jalkojen hemmotteluhetket, joissa pääset nauttimaan rentouttavasta hieronnasta. Jalkahoidot suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Klassinen jalkahoito 60min 50€ / lakkauksella 55€ 

Klassisessa jalkahoidossa jalat kylvetetään, kynnet- ja kynsinauhat hoidetaan, ongelmakohdat hoidetaan. Lisäksi jalat kuoritaan, mikäli se on mahdollista sekä jalat saavat nauttia rentouttavasta hieronnasta. Lopuksi ihoa hellitään hoitavalla jalkavoiteella. Halutessasi kynnet lakataan, saat mukaasi hoidossa käytetyn lakan.

Jalkojen hemmotteluhetki 45min 45€

Jalkojen hemmotteluhetkessä jalat saavat nauttia rentouttavasta jalkahieronnasta. Hemmotteluhetkeen kuuluu myös jalkakylpy, kuorinta, kynsien kevyt siistiminen ja jalkojen ihon kevyt siistiminen.

Jalkojen osahoito 20-40€

Jalkojen osahoito sopii sinulle, kun haluat vain kynsien lyhennyksen tai hoidattaa yksittäisiä ongelmakohtia kuten kovettumia tai känsiä. Hinta riippuu käytetystä ajasta

Shellac- kestolakkaus 39€ / jalkahoidon yhteydessä 25€

Kestolakkauksen huolto 50€ / poisto 20€