Kasvohoidot

Hoitola Lumen kasvohoidot ovat valittu huolella juuri sinulle. Haluamme tarjota kasvohoitoja, jotka luovat vaikuttavia tuloksia sekä mahdollisuuden rentoutua hoitolamme kiireettömässä tunnelmassa ja nauttia hemmottelusta arjen keskellä. Ellet ole varma mikä kasvohoidoista olisi juuri sinulle sopivin, voit valita minkä tahansa ja tarvittaessa muokkaamme hoitoa juuri sinun iholle sopivaksi.  Tervetuloa nauttimaan Hoitola Lumen kasvohoidoista!

 

Janssen Cosmetics - kasvohoidot

Janssen Cosmetics yhdistää farmakologian laadun sekä ihonhoidon hemmottelevuuden. Tuotteiden tehokkuus piilee korkealaatuisissa ja tehokkaissa aktiiviaine yhdisteissä ja ne on kehitty vastaamaan kunkin ihotyypin tarpeisiin.

Fresh Up 45min 55€  Sopii hyvin iholle, jossa ei ole paljoa epäpuhtauksia, mutta kaipaa virkistystä. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoampullin ja naamion.

Ihonpuhdistus 60min 55€ Puhdistava ja tasapainoittava kasvohoito epäpuhtaalle iholle, jossa keskitytään epäpuhtauksien hoitoon. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion.

Erikoiskasvohoito 90min 89€ Täydellinen ihonhoidon hemmotteluhetki! Hoito tehdään ihon tarpeet huomioiden; kosteuttava, puhdistava, kiinteyttävä tai kirkastava. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, tehoampullin, erikoisnaamion, rentouttavan hieronnan pään, kasvojen sekä decolteen alueelle ja hoitovoiteen.

 

[ comfort zone ] - spa kasvohoidot

[ comfort zone ] - spa kasvohoidot ovat elämyksiä, jotka pitävät sisällään erityisiä hoitorituaaleja kauneuden ja hyvinvoinnin hyväksi. Sarjassa yhdistyvät ihon hyvinvointia edistävät ja samalla ihoa hellivät hieronnat, ensiluokkaiset ainesosat ja kokonaisvaltainen hemmottelevuus. [ comfort zone ] edistää kokonaisvaltaista, terveellistä ja kestävää elämäntyyliä, joka pohjautuu tieteeseen. Anna ihanien spa- kasvohoitojemme rentouttaa kehosi ja mielesi kokonaisvaltaisesti.

Recover Touch - Ravitse & Korjaa 45min 59€  Kosteuttava antioksidanttinen vitamiinikasvohoito, jossa tehokkaat aktiiviaineet neutralisoivat vapaiden radikaalien toimintaa, korjaavat herkkää ihoa sekä palauttavat ihon kosteustasapainon. Vapaat radikaalit ovat yhdisteitä, jotka tuhoavat solurakenteita ja edesauttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Hoidon jälkeen vapaiden radikaalien määrä ihossa on huomattavasti vähentynyt ja iho on jälleen pehmeä sekä kosteutettu. Ihanteellinen hoito aikuiselle iholle. Kasvohoidon hyödyt tehostuvat miellyttävän comfort touch- hieronnan myötä, jossa hieronnan saavat dekoltee, hartiat, kasvot sekä päänahka.

 

/ skin regimen / - kasvohoidot tulossa toukokuussa 2019!

 

Laitehoidot

Kirkastava timanttikuorinta 60min 68€ Timanttikuorinta on tehokas ja turvallinen ihonhoitomenetelmä, joka puhdistaa ihoa, tasoittaa ihon väriä, stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoidossa käytetään erityistä timanttikärkistä hoitopäätä, joka yhdessä alipaineen kanssa kuorii ihoa. Hoito on täysin kivuton, Hoidon tuloksena iho on tasaisempi, raikkaampi sekä kiinteämpi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen lisäksi timanttikuorinnan, ampullin imeyttämisen, kevyen hieronnan, ihoa hellivän naamion sekä hoitovoiteen.