Hemmotteluhoidot

Hemmotteluhoitomme rentouttavat mielen ja kehon kokonaisvaltaisesti.

 

Hetki itselle 30min  38€ Hoito kostuu hartioiden, decolteen, kasvojen sekä päänahan hieronnasta. Mielesi rentoutuu ja kasvojen lihasjännitykset lievittyvät tässä hemmotteluhoidossa. Hoito sisältää tarvittaessa kevyen meikinpuhdistuksen.

 

Kolmen hieronnan hemmotteluhetki 45min 49€ Säärten, jalkapohjien, käsien ja käsivarsien sekä hartioiden ja päänahan hieronnasta koostuva hemmotteluhetki rentouttaa ja antaa voimaa arjen keskellä.

 

Rentouttava Bambuhieronta 60min 65€ Mielesi ja kehosi rentoutavat tässä lempeässä kokovartalohieronnassa. Hoidossa käytämme pehmennettyjä bambukeppejä, joiden pehmeät liikkeet aktivoivat nestekieroa samalla kun lihastesi jännittyneisyys häviää. Bambuöljy jättää ihosi silkkisen pehmeäksi

 

Lempeä Kuumakivihieronta 60min 65€ Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hemmotteluhoito, jossa saat nauttia lämpimillä basalttikivillä tehtävästä kokovartalohieronnasta. Kuumakivihieronassa käytettävien kivien lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin rentouttaen kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti. Hoidon lopuksi saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta.​

 

Aromahieronta 60min 65€ Anna eteeristen öljyjen viedä sinut matkalle aromatuoksujen maailmaan ja lempeän hieronnan rentouttaa kehosi ja mielesi kokonaisvaltaisesti. Emme suosittele aromahierontaa raskaana oleville.

 

Tranquillity Pro-Sleep Treatment 60min 70€   Tämä innovatiivinen hoitorituaali on kehitetty palauttamaan kehon ja mielen tasapaino silloin, kun elämän tuomat haasteet eivät luo mahdollisuutta rentoutua arjen keskellä. Hoitorituaali rentouttaa tehokkaasti mieltä ja kehoa sekä lievittää jännitystä ja univaikeuksia. Tranquillity pro-sleep hoitorituaalissa yhdistyvät ääni, tuoksu ja kosketus, jotka yhdessä auttavat tyhjentämään mielen arjesta sekä lievittävät kehon jännitynneisyyttä. Hoitoa varten luotu oma erityinen musiikki, hitaat ja lempeät hierontaliikkeet luovat ainutlaatuisen, harmonisen sekä lempeän hoitokokonaisuuden.